Besøg Danmarks ældste sexshop

Er du kendt i Aarhus, har du helt sikkert set den. Danmarks ældste sexshop er nemlig placeret på Paradisgade i det centrale Aarhus, og har ligget der siden 1967. I 2021 har den gamle butik dog sagt farvel til de små lokaler, der ikke længere kunne rumme en sexshop under udvikling. De har dog ikke sagt helt farvel til Paradisgade, da de blot er rykket i større lokaler lidt længere oppe ad gaden. Udover at skifte omgivelserne har sexshoppen også skiftet navn fra ”Alt er tys tys” til det mere mundrette ”Tys Tys”.

I sexshoppen finder du alt inden for sexlegetøj til mænd, kvinder og par. De har et bredt udvalg af nogle af markedets mest populære mærker og så kan du endda få det til nogle særdeles fordelagtige priser. Der er altså god grund til at besøge Danmarks ældste sexshop i Aarhus.

Oplev et bredt udvalg af det bedste sexlegetøj

Sexlegetøj er ikke bare sexlegetøj. Derfor har Tys Tys også udvalgt deres sortiment nøje. De ønsker nemlig, at deres kunder får kvalitet for pengene, når de shopper hos dem. Derfor finder du også populære mærker som LELO, Fun Factory, Fleshlight og Satisfyer.

Uanset om du leder efter noget til dig selv, eller noget du kan dele med din partner, er der gode muligheder i sexshoppen. Der er vibrerende sexlegetøj i alle afskygninger til både penis, klitoris, prostata og G-punktet, såvel som dildoer i alle farver, former og størrelser.

Altid diskret og personlig service

For nogen er et besøg i en sexshop en smule grænseoverskridende. Brug af sexlegetøj er ofte ikke noget, vi snakker om. Hos Tys Tys gør de dog sit bedste for at give dig en behagelig oplevelse. Du bliver altid mødt af et smilende og hjælpsomt personale. Dertil bliver dine køb altid pakket diskret, så du uden bekymringer kan forlade butikken med dine nye indkøb.

En sexshop med fysisk butik og webshop

Er du trods hjælpsomt personale og diskret kundeservice ikke tryg ved at besøge en fysisk sexshop, er det selvfølgelig helt okay. Af samme grund har Tys Tys også en webshop. Her kan de finde alt det, der også er i den fysiske butik.

Du kan i ro og mag finde frem til det rette sexlegetøj til dig og blive inspireret af blogindlæg og guides. Hvad end du besøger webshoppen eller den fysiske butik, kan du regne med personlig service. Både kontoudtog og levering bærer naturligvis præg af samme diskretion, du ville opleve i den fysiske sexshop.