Derfor kan kondomer forbedre dit sexliv

Dette indhold er sponsoreret

Kondomer er ikke kun en præventionsmetode, men kan også være med til at forbedre dit sexliv. De fleste forbinder kondomer med beskyttelse mod uønsket graviditet og seksuelt overførte sygdomme, men faktisk kan de også have en positiv effekt på jeres sexliv. 
Kondomer gør sex sjovere, fordi de beskytter mod seksuelt overførte sygdomme, og man kan derfor nyde sex mere velvidende om, at man dyrker sikker sex. Kondomer er også med til at give en mere fyldig og varm følelse, da de er lavet af latex. 
Du kan købe mange forskellige typer kondomer online. Find Populære kondomer her og kom i gang med at nyde sex på en ny måde. 

9 måder kondomer gør sex lidt sjovere på

1) Kondomer kan øge sensitiviteten
2) Kondomer kan reducere risikoen for seksuelt overførte sygdomme
3) Kondomer kan forlænge samlejet
4) Kondomer kan mindske risikoen for utroskab
5) Kondomer kan give mere spontan sex
6) Kondomer kan give bedre orgasmer
7) Kondomer er en nem præventionsmetode
8) Kondomer er billige
9) Kondomer er diskrete

4 måder hvorpå du kan pifte dit sexliv op med kondomer

Kondomer er ikke kun en præventionsmetode, men kan også være med til at pifte dit sexliv op. Her er 5 bud på, hvordan du kan bruge kondomer til at pifte dit sexliv op:

1) Prøv et kondom med en anden smag eller duft. Dette kan gøre det mere pirrende for dig og din partner.
2) Prøv et kondom med en anden struktur. Kondomer findes i mange forskellige udformninger, så der er noget for enhver smag.
3) Brug kondomet som en del af et rollespil. Dette kan gøre det mere spændende og frækt for jer begge.
4) Giv din partner et kondom-massage. Massér ham/hende med et kondom på fingrene, og se hvor tændt din partner bliver.

Kondomer – brug dem og hav det sjovt

Kondomer er ikke kun en sikkerhed mod uønsket graviditet, men også en forudsætning for sikker og sund sex. Kondomer beskytter både dig og din partner mod seksuelt overførte sygdomme , og derfor er det vigtigt at bruge dem, når man har samleje.
Derudover gør kondomer sex mere sjovt, fordi man ikke behøver at bekymre sig om konsekvenserne. Med et kondom kan man slappe af og nyde sex uden bekymringer.
Kondomer findes i mange forskellige størrelser, former og materialer, så der er noget for enhver smag. Du kan eksempelvis vælge mellem latex- og latex-fri kondomer, almindelige eller med smag/duft, stive eller bløde kondomer etc. 

Kondomer kan derfor være med til at forbedre dit sexliv på flere måder. Det er kun din fantasi og dine lyster som sætter grænser.