Dette skal du huske, når du vil bruge en strapon i dit sexliv

Dette indhold er sponsoreret

Strapons kan være en spændende måde at bringe noget nyt og frækt ind i dit sexliv med din partner, og der er heldigvis mange forskellige typer af Strapon dildoer på markedet. Dog er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan du på den mest sikre måde kan benytte denne form for legetøj, så du og din partner får mest ud af oplevelsen i sengen sammen. Derfor får du i denne artikel de bedste råd til, hvordan du kan bruge din strapon sikkert og godt, når lysten melder sig.

Vask altid din strapon før og efter brug

Har du og din partner besluttet, at det er tid til at bringe en strapon ind i soveværelset, så er der mange gode oplevelser i vente. Dette er dog kun muligt, hvis du husker at rense din strapon, inden tiden i sengen begynder. Når du skal vaske din strapon, så er det vigtigt, at du vasker den i en mild sæbe, som ikke indeholder parfume, da dette kan være skadeligt for din hud. Derudover er det vigtigt, at du tørrer den godt af efterfølgende, så du er sikker på, at der ikke sidder sæberester på gummiet eller latexen, inden i starter. Så kan i være sikre i sengen, når i tager en strapon med jer under lagnerne. 

Vælg den rigtige størrelse 

En strapon er en måde for både kvinder og mænd at finde nydelse på en ny og i nogle tilfælde bedre måde, end det ellers ville være tilfældet. Dog er det nødvendigt, at du og din partner finder den strapon, som passer bedst til jeres behov. Nogle kan klare større størrelser end andre, og nogle har behov for de mindste, når de først starter ud med at bruge denne form for sexlegetøj. Derfor er det nødvendigt, at du og din partner prøver jer frem for at finde den, som kan give den bedste oplevelse, inden i blot vælger den største og den bedste.

Husk glidecreme

Uanset, om du er mand eller kvinde, så er det vigtigt, at du benytter glidecreme, når du skal benytte din strapon. Det kan gøre meget ondt på huden og efterlade mærker, hvis du ikke benytter glidecreme, da gummi mod varm hud er meget ubehageligt. Derfor bør du altid købe en god glidecreme inden, og denne bør være godkendt til brug i sengen, og den bør ikke have parfumer eller andet, som kan virke skadeligt for huden. Så kan du og din partner passe godt på hinanden, mens i benytter jeres strapon i hverdagen.