Er der mange der sugardater i Danmark?

Er der egentlig mange, der sugardater i Danmark? Det kan du få svar på her. Sugardating har nemlig taget verden med storm, men hvorfor er det blevet så populært?  

Hvad er sugardating?  

Sugardating er en anderledes måde at date på, end traditionel dating. Det er nemlig ikke sådan, at formålet med sugardating nødvendigvis er at ende i et traditionelt parforhold. Sugardating udfordrer faktisk lidt de ideer vi har om dating og forhold generelt, og det har derfor genereret en række kontrovers og fordomme. Men for nogen er dette den ultimative datingform, og det er flere og flere, der får øjnene op for den.  

Der er som regel et aldersmæssig og erfaringsmæssigt ulige forhold, hvor yngre sugarbabes finder ældre sugar daddies eller sugar mamas. Forholdet er i høj grad baseret på gaver. Det kan for eksempel være tøj, accessoires, middage, ture i byen, hotelophold, rejser og lignende. Man skal være åben for denne type forhold, hvis man gerne vil sugardate.  

Er der mange i Danmark?  

Sugardaters er faktisk utroligt mange i Danmark. Denne åbne, spændende og udfordrende måde at date på, passer godt til vores udforskende natur og livsstil. Det er noget af årsagen til, at det er blevet så uhyre populært med sugardating i Danmark. Udover det, så tilrettelægger mange af de store byer og smukke landsteder også for den perfekte sugardating, hvor man hele tiden kan besøge nye spændende steder, som man kan vedligeholde sugardatingforholdet på.  

Det er almindeligt at en sugar babe eller en sugar daddy ser flere på en gang, men som regel er dette svært aftalebaseret og individuelt. Man kan med andre ord lave en helt særlig aftale, og der er ingen overordnede regler om, hvordan denne type forhold SKAL fungere. Som regel er det ældre mænd og kvinder, som føler de ikke har tid til et traditionelt forhold, der søger sig til sugardating, så de kan finde en sugar babe at drysse lidt sukker på.