Sæt gang i jeres forhold på ny

Sex

Er du sammen med en person, som du har været i et forhold med i rigtig lang tid? Måske endda flere år? Når man har været sammen med en person i rigtig lang tid, og man måske endda også er flyttet sammen, så er det også meget naturligt, at man romantikken nogle gange blive sat på pause, fordi der jo også skal være tid til så meget andet. Forholdet bliver altså mere bygget på vaner end romantik.

Det er selvfølgelig også fint at falde ind i denne hverdagsrytme – man skal bare ikke glemme at holde romantikken i live. Der er mange ting, man kan gøre for at holde den romantiske gnist i live – både når det kommer til dating og sex, og det kan du læse meget mere om lige her.

Begynd at tage på dates igen

Når man lige starter med at date en person, så er man som regel på en masse dates. Om det så indebærer, at man går en tur sammen og drikke en kop kaffe, eller om man er ude at spise, er sådan set ligegyldigt. Det handler mere om denne spændende proces, hvor man dedikerer tid til hinanden og lærer hinanden at kende.

Når man så har været i et forhold i lang tid, er det hele ikke længere lige så nyt og spændende, og så kan man godt glemme, hvordan det overhovedet er at være på date. Derfor er det en god ide stadig at tage på disse dates. Så ved man i hvert fald, at når man er på disse dates, så skal man være nærværende, og så kan man måske komme til at opleve den samme følelse af at være nyforelsket, som man oplevede i starten af forholdet.

Gør noget nyt i soveværelset

Det er ikke kun romantiske dates, der kan sætte gang i forholdet på ny – det er også relevant at kigge på jeres sexliv. For når man har været sammen i lang tid, og hvor det hele netop ikke er så nyt og spændende, så kan det også godt gå ud over sexlivet.

Det kan være, at I ikke har sex lige så ofte, men det kan også være, at det bare er blevet kedeligt. Det skal I selvfølgelig gøre noget ved, og det kan I eksempelvis gøre ved at købe sexlegetøj til dig og din partner, så I kan prøve at eksperimentere lidt med den slags og se, om det kan vække gnisten.